Cum funcționează deschis.ro?

deschis.ro vă ajută să găsiţi orele de deschidere pentru firmele din apropierea dvs. Indiferent că vă este poftă de o pizza în mijlocul nopţii sau aveţi nevoie urgentă de medicamente, cu deschis.ro vă uşuraţi viaţa. Tot ce trebuie să faceţi este să inseraţi locaţia si categoria de care aveţi nevoie, iar din lista primită să alegeţi ce doriţi şi locaţia dorită.

Cât costă să foloseşti deschis.ro?

deschis.ro este în totalitate gratuit!

Cum pot să îmi adaug firma pe website?

Pentru ca firma ta să apară pe deschis.ro, te rugăm să te înregistrezi întâi în Catalogul de Firme Cylex, partenerul nostru. Mergi pe pagina principală, https://www.cylex.ro/, selectează opţiunea "Înregistrare" din partea dreapta sus a paginii, iar din secţiunea Catalog de firme, dă click pe butonul "Înregistrare". Urmează paşii pentru înscriere, iar după finalizare, firma ta va apărea automat şi pe deschis.ro.

Am găsit detaliile firmei mele pe deschis.ro, dar sunt incorecte. Cum le pot actualiza?

Pentru a corecta detaliile, te rugăm să dai click pe butonul "Raportează date incorecte", din partea dreapta sus a profilui tău.

Dacă eşti proprietarul sau angajatul unei firme, alege opţiunea "Raportează date incorecte". Vei fi redirecţionat către pagina de prezentare Cylex, unde vei introduce informaţiile corecte. După ce aceste modificări au fost verificate şi aprobate, vor deveni vizibile şi pe deschis.ro.

În cazul în care eşti client, sau doar cunoşti firma şi vezi că informaţiile nu sunt corecte, te rugăm să dai click pe "Contactează-ne" şi trimite-ne o notificare.

Ce se întâmplă dacă îmi găsesc listată propria firmă şi nu am fost de acord în prealabil cu acest lucru?

Informaţiile firmei dvs. sunt colectate din Catalogul de firme Cylex. Dacă nu doriți ca firma dumneavoastră să fie listată pe deschis.ro, vă rugăm să ne contactați și în cel mai scurt timp vom lua toate măsurile necesare.

Te rugăm să ţii cont că trebuie să completezi un orar şi să selectezi o categorie pentru firmă, pentru ca aceasta să apară pe deschis.ro.

Pot avea o pagină Deschis.ro fără a afișa orele de funcționare?

Nu, paginile Deschis.ro sunt create automat în momentul înregistrării în Catalogul de Afaceri Cylex, după ce ați completat câmpul cu orele de deschidere. Vă rugăm să rețineți că, dacă vă ștergeți orele de funcționare din pagina Cylex, pagina Deschis.ro va fi automat ștearsă în întregime în termen de 3 luni. Dacă orele dvs. de deschidere sunt neregulate, le puteți lista la rubrica "Programări" și să vă păstrați în continuare activă pagina Deschis.ro. De asemenea, puteți utiliza fila Ore speciale de deschidere din tabloul de bord Cylex pentru a introduce în avans orele speciale pentru zilele în care firma dvs. are un program neregulat, cum ar fi sărbătorile sau evenimentele speciale.